Soustředění Optíků a Laserů na Gardě

02.11.2010 10:03

 

Po závodě Trofeo Torbole zůstaly dvě skupiny optíků na Gardě a využily ještě slušného počasí k týdennímu tréninku. Jednu skupinu vedl zkušený Dušan Srb a druhou jsem vedl já. Byť obě skupiny měli soustředění organizováno odděleně, tak bylo určitě pro obě skupiny přínosné, že jsme mohli spolupracovat na vodě v podobě cvičných rozjížděk. 15 lodí na startu už byl pěkný počet. Děti pak samozřejmě ocenili více kamarádů na břehu.

V rámci naší skupinky se soustředění zúčasnili Šimon Mareček, David Bezděk, Kuba Halouzka, Filip Lejhanec a Ota Dvořák. Rosťa Mareček pak trénoval dva úplné začátečníky Rudu Dvořáka a Lucku Marečkovou.

Také s námi na Gardu vyrazila Veronika a během svého vlastního tréninku si našla čas a věnovala se i našim mladým Laseristům – Jirkovi Halouzkovi, Martině Bezděkové od středy pak i Tomovi a Lukáši Bachtíkovi a Stěpánovi Novotnému.

Soustředění se celkově určitě vydařilo, zejména po ránu jsme měli pravidelně silnější vítr ze severu, odpoledne pak slabší jižák. Pouze v pondělí jsme museli vynechat jeden půlden pro příliš velkou zimu a silný déšť.

Zpět

Vyhledávání

SailFaster.cz © 2009 Všechna práva vyhrazena.