Nabídka na tréninkový kemp a Mistrovství Anglie

15.05.2011 18:42

Všem Laseristům – Radialistům nabízíme ojedinělou možnost společného tréninku s Veronikou a Belgickým týmem ve Weymouth s následnou účastí na Mistrovství Anglie.

Weymouth je revír na kterém se pojede Olympijská regata v roce 2012. ČSJ zakoupil v klubu Castle Cove Sailing Club čtyři místa pro přípravu našeho olympijského týmu. Tyto místa nejsou zatím příliš využívána (kromě Veroniky) a tak je mohou zdarma využít i další zájemci z ČR. Tato lokalita je známá svým na Anglii neobvykle slunečným počasím a dobrými větrnými podmínkami. To z naší dosavadní zkušenosti mohu potvrdit. Další velkou výhodou je možnost volit trénink buď přímo v rozlehlém chráněném přístavu, nebo jezdit na otevřeném moři a tím si volit podmínky jaké chceme trénovat.

Castle Cove Sailing Club

Na konci srpna máme s Veronikou v plánu další soustředění v této lokalitě na které navazuje otevřené mistrovství Anglie (Laser, Laser – Radial, Laser 4,7). Právě možnost zúčastnit se navazujícího závodu i pro kluky-radiálisty nás vedla k myšlence nabídnout tuto možnost i českým zájemcům.

Takže pokud máte zájem si společně s Veronikou zatrénovat v olympijské lokalitě, neváhejte a ozvěte se co nejdříve, nejpozději však do 2.6.2011 !

 

Podmínky účasti v termínu 20.8 – 4.9 (14 dní):

 

9 000kč ubytování v apartmánu

7 000kč trénink

8 000kč charter lodě (pouze jedna)

 

V ceně není zahrnuto společné stravování a letenka. Podle mého odhadu by celková cena v žádném případě neměla překročit 33 tisíc korun. To si myslím, že je cena poměrně příznivá za 14 dní kvalitního tréninku.

 

Zpět

Vyhledávání

SailFaster.cz © 2009 Všechna práva vyhrazena.