Trénink na Kanárech začal...

23.11.2009 23:56

...začal, ale nebylo to jednoduché. Jednak sama přeprava materiálu do Barcelony byla celkem zdlouhavá, nicméně nezbytaná. Bohužel jsme s Wilem (belgický coach) zapoměli započítat do předpokládané doby přepravy kontejneru "španělskou konstantu" - tedy vynásobit vše dvakrát.

Podle všech informací měl být kontejner v Las Palmas v neděli, tak jsme sem přiletěli v sobotu, abychom jej mohli hned v neděli vyložit a v pondělí již začít naplno trénovat. Ovšem po příjezdu sem jsme se dozvěděli, že kontejner dorazí až ve středu!!! a navíc, že Kanáry nejsou součásti EU???, tudíž se musí vše ještě proclít, což může trvat i několik dní. To znamená, že pokud lodě a motorák dostaneme před víkendem, budeme rádi... Naštěstí klub disponuje množstvím Laserů a motoráků, takže nám hned jako omluvu nabídli půjčení všeho do doby příjezdu našeho materiálu. Lodě nepatří k nejmladším, ale lepší než nic. Veronika měla v kontejneru i všechno oblečení na vodu, ale naštěstí Evi odlétala o den později, takže stihla přibalit i jeden set navíc. No nic, poučení pro příště...

Dnes ráno v 9.30 jsme si měli převzít lodě, čož tedy úplně přesně neklaplo, nicméně španělským tempem jsme se k lodím dostali ve 14 hodin, takže jsme stihli ještě kratší trénik. Nutno podotknout, že zdejší podmínky za ty nepříjemnosti stojí. Teplota vzduchu kolem 25st., voda určitě přes dvacet, dvoumetrové vlny a dnes vítr kolem 10 uzlů. Také podmínky v klubu jsou takřka ideální - 50 metrový bazén, posilovna a veškeré zázemí. A to vše zdarma!

 

Zpět

Vyhledávání

SailFaster.cz © 2009 Všechna práva vyhrazena.